Verzorging droge huid

Kneipp

KneippAl sinds mijn puberjaren heb ik last van een erg droge huid. Verzorging voor de droge huid is lastig te vinden. Ik heb al allerlei middeltjes, zalfjes en oliën geprobeerd, maar een echt oplossing nooit gevonden. Sommige producten werkten tijdelijk, maar op een gegeven moment niet meer of ik ontwikkelde een allergische reactie tegen de stoffen. Een vriendin wees mij op de natuurlijke producten van Kneipp. In het begin was ik nogal sceptisch omdat ik al zoveel geprobeerd had en niets werkte, maar zij zweerde erbij. Ik vervolgens toch maar een intense dagcrème van de lijn voor de gevoelige en droge huis gekocht en ik stond versteld van het enorm resultaat. Het was een wereld van verschil.

Kneipp

Fantastische producten
De producten van deze lijn voor de gevoelige huid sluiten perfect aan bij mijn huid. Ik stond versteld van het resultaat en heb gelijk meerdere producten van deze lijn gekocht. Een huidserum en dag en nachtcrème. Ook deze producten geven mijn huid een zijdezacht gevoel. Ik kan mij haast niet meer herinneren wanneer ik voor het laatst zo’n lange tijd kon genieten van een zachte en stralende huid. Ik gebruik de producten nu al meer dan een maand en het resultaat is blijvend en heb geen reactie op de producten gekregen. Ik ben enorm te spreken over deze producten en kan ze zeker aanraden voor de verzorging droge huid. Ik weet als geen ander hoe het is om last te hebben van een droge huid en hoe lastig verzorging droge huid is. Deze productlijn heeft dat compleet veranderd voor mij. Ik ben een stuk zelfverzekerder over mijn huid en geniet elke dag van fijne producten. De producten van Kneipp voor de droge huid zijn een dikke aanrader.