Striae verwijderen bij Dermavisie

Storende striemen overgehouden door bijvoorbeeld overgewicht, te intensief sporten of misschien een zwangerschap? Bij het bedrijf Dermavisie kunnen deze striemen veilig verwijderd worden. Striae, ook wel striemen, kenmerkt zich door de bekende roze,rode of witte strepen op de huid. De littekens kunnen een rimpelige vorm geven aan de huid en veel mensen willen een striae verwijderen.
Een striae ontstaat door overmatige oprekking in een korte tijd. Dit komt met name voor op bijvoorbeeld de buik, borsten, billen en kuiten. Striae verwijderen wordt veilig gedaan met de non-ablatieve fractionele laser, de M22 van Lumenis. Wil jij striae verwijderen, dan kan je een afspraak maken en dan hoor je tijdens een gesprek wat je kunt gaan verwachten tijdens de behandeling. Ook krijg je informatie over de behandeling zelf en wat daarna.

Dermavisie

Mijn ervaring met striae verwijderen

Ik had door mijn overgewicht ernstige striae’s en wilde dit laten behandelen door een praktijk die er al enige ervaring mee heeft. Ik kwam bij het bedrijf Dermavisie terecht en ik ben een afspraak gaan maken. Ik kon de volgende week terecht.

Dermavisie
Tijdens de afspraak werd er mij verteld wat de mensen gingen doen, dus hoe het striae verwijderen zal gaan. Ook gaven ze me informatie over wat ik na de behandeling moest gaan doen, namelijk crème smeren op de huid waar de striae verwijderd is. De behandeling deed gelukkig niet veel pijn. Er werd prettig verteld wat de man ging doen en of ik eventuele pijnen kon gaan voelen. Mijn huid zag er na de behandeling een beetje rood uit. Ben jij nu ook opzoek naar een bedrijf die striae verwijderen voor je realiseer, dan kan je terecht bij Dermavisie!