Facings voor een stralende lach

Gebit

Facings kunnen al jouw onzekerheid weghalen over jouw tanden als jij niet tevreden bent over het uiterlijk van je gebit. Als je wilt weten wat facings precies inhoudt dan verwijs ik je graag door naar de website, bruchmann.nl. Zelf ben ik namelijk een zeer tevreden patiënt van deze praktijk. Dit bracht mij op het idee om mijn complimenten achter te laten op dit blog. Ik heb mijn mooie lach waar ik jaren van heb gedroomd eindelijk sinds een half jaar. Zelf merk ik totaal geen verschil in vergelijking met voor de behandeling als het gaat om het gevoel in mijn mond. Ik kan gewoon alles eten wat ik maar wil en het enige dat is veranderd zijn mijn mooie witte tanden en een zelfverzekerd gevoel.

Facings

Facings kunnen je leven veranderen

Sinds ik facings heb is mijn leven echt veranderd. Wanneer je je elke dag onzeker voelt om je gebit en je liever niet lacht? Dan krijg je hier geen gelukkig gevoel door. Als ik op een feestje kwam, dan stond ik zoveel mogelijk met een hand voor mijn mond te lachen. En zo kan ik veel voorbeelden opnoemen van momenten dat ik wel kon huilen. Nu ik mijn tanden mag laten zien en blij wordt van mijzelf als ik in de spiegel kijkt. Voel ik mij zo anders dat kan ik moeilijk omschrijven. Opeens voelde ik mij mooi en ik mag er nu zijn. Ik kan nu zelfverzekerd ergens binnenkomen en direct mijn mooie lach laten zien.

Wanneer je besluit om ook een behandeling te laten uitvoeren? Kies dan voor een praktijk waar je een hoogwaardige kwaliteit kunt verwachten voor een aantrekkelijke prijs. Daarom kan ik je beslist dit adres aanraden en wanneer je kijkt op de website. Dan zal je direct een goede indruk krijgen. Je gunt jezelf toch ook die stralende lach? Maak daarom eens geheel vrijblijvend een afspraak.

 

Tanden